Taka-TukaTuin – landschapstuin

Ontdek het Eetbaar Park op het voormalige Manifestatieterrein achter speeltuin Taka-TukaLand. En ontmoet mensen uit de wijk. Het Eetbaar Park is van iedereen. Met of zonder groene vingers. Er wordt samengewerkt, geoogst én gedeeld.

Gratis tuinieren

Houd je van buiten zijn? Sluit je aan bij de vrijwilligers van de Tuingroep van Wollefoppengroen & co. In overleg mag je op eigen gelegenheid tuinieren. Alleen of in een groep. Iedere donderdag is er professionele begeleiding aanwezig. Wil je samen tuinieren met de vrijwilligers van de Tuingroep van Wollefoppengroen & co? Sluit gezellig aan! Dit kan elke eerste donderdag en vrijdag van de maand. Op de website van Wollefoppengroen vind je wanneer er welke activiteit plaatsvind.

Marktplaats

Het Eetbaar Park heeft ook zijn eigen marktplaats. Bij deze marktplaats kunnen producten uit de eetbare tuin of van de imker gekocht worden. Er kunnen ook andere activiteiten georganiseerd worden zoals een ruilbeurs. Heb je ideeën? Tuingroep van Wollefoppengroen & co hoort ze graag. Mail je idee naar info@verengingtakatuka.nl.

Tuinieren voor kinderen

Ook kinderen zijn welkom. Leren over groenten en fruit, meehelpen in de tuin en proeven. Onder begeleiding van vrijwilligers kan dat! Voor kinderen kan het een extra stimulans zijn om groenten te proberen wanneer ze die zelf hebben zien groeien en hebben geoogst.

Koken voor en met elkaar

Ook ouderen krijgen de gelegenheid om met eigen producten een lekkere maaltijd voor elkaar te bereiden. Verstandig verbouwen betekent veelal goede oogsten. Dat kan ook binnenkort in de verhoogde bakken die er speciaal voor de ouderen en mindervaliden worden neergezet.

Nieuw: ontmoetingsruimte

Samen koken, workshops en clinics. Beleef het in onze ontmoetingsruimte. Verwacht medio september. Aan de binnen- en buitenkant moet dan nog wel het een en ander gebeuren. Een grote uitdaging. Help je mee? Stuur een e-mail naar info@verenigingtakatuka.nl.

toegangsprijs: gratis
openingstijden: volgt

Plattegrond

Download hier onze plattegrond!

Word lid voor slechts €25,-